(+30) 2332043206

Καλέστε μας

(+30) 2332041205

Fax

info@asepopn.gr

Στείλτε μας

greek
english

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ

Fruit Logistica Βερολίνο 2024

Και φέτος, αντιπροσωπεία του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Πασχούλα Αντώνη, συμμετέχει στη μεγαλύτερη παγκοσμίως  έκθεση αγροτικών προϊόντων FRUIT LOGISTICA στο Βερολίνο.

Το περίπτερο του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ επισκέπτονται επιχειρηματίες και παράγοντες από διάφορες χώρες με σκοπό μελλοντικές εμπορικές συνεργασίες , συνέχιση των ήδη επιτυχημένων συνεργασιών και την εμβάθυνση αυτών. 

Η αναζήτηση των πλέον αναγνωρισμένων προϊόντων ,τόσο στην εσωτερική όσο και  στην εξωτερική αγορά με τον Brand Name “Vermi Na αποδεικνύει την καθολική αποδοχή του εμπορικού κόσμου και όχι μόνο, στο όνομα του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Fruit Logistica 2023

ASEPOP NAOUSSA will participate in FRESKON fair Thessaloniki, Hall 15 stand 52 from 23/04/2023 to 25/04/2023

We will be very glad to meet you there.

We are certain that your visit to our stand will be the base of fertile and profitable cooperation.

Ο ΑΣΕΠΟΠ - Νάουσας Diamond υποστηρικτής του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Ροδακινιάς

Ο ΑΣΕΠΟΠ - Νάουσας Diamond υποστηρικτής του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Ροδακινιάς


Μετά από 2 χρόνια αναμονής, το 10ο Διεθνές Συνέδριο Ροδακινιάς πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας! Εμείς δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι τόσο για την υποστήριξη που προσφέραμε στη διοργάνωση, όσο και για το σύνολο των εκδηλώσεων που πρόσφεραν σε εμάς και το κοινό πλούσιες πληροφορίες και όμορφες στιγμές!


Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον αγαπητό κ. Γεώργιο Μανγκανάρη καθηγητή του τμήματος γεωπονικών επιστημών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά και συμπολίτη μας για την ακούραστη προσφορά του στην διοργάνωση και την αμέριστη στήριξη του. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη διοργάνωση και κρατάμε μέσα μας την κάθε μέρα αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης.


Δείτε το video, ευγενική προσφορά του κ. Μανγκανάρη, από την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας:

Image
Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.