(+30) 2332043206

Καλέστε μας

(+30) 2332041205

Fax

info@asepopn.gr

Στείλτε μας

greek
english

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ FRESKON 2024

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ συμμετείχε για ακόμα μια φορά στην ολοένα και μεγαλύτερης αναγνωσιμότητας και διεθνή κύρους έκθεση φρούτων και λαχανικών FRESKON στην Θεσσαλονίκη από 11 έως 13 Απριλίου.

Η συμμετοχή ήταν επιτυχημένη καθώς πολλοί από τους είδη υφισταμένους πελάτες επισκέφτηκαν το περίπτερο του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ με σκοπό την ανάπτυξη μεγαλύτερης εμπορικής δραστηριότητας καθώς και αρκετοί νέοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες.

Το brand name VERMINA του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ εμφανίζεται στην διεθνή αγορά ως ένα από τα πιο αξιόλογα με βάση την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών μας.

Fruit Logistica Βερολίνο 2024

Και φέτος, αντιπροσωπεία του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Πασχούλα Αντώνη, συμμετέχει στη μεγαλύτερη παγκοσμίως  έκθεση αγροτικών προϊόντων FRUIT LOGISTICA στο Βερολίνο.

Το περίπτερο του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ επισκέπτονται επιχειρηματίες και παράγοντες από διάφορες χώρες με σκοπό μελλοντικές εμπορικές συνεργασίες , συνέχιση των ήδη επιτυχημένων συνεργασιών και την εμβάθυνση αυτών. 

Η αναζήτηση των πλέον αναγνωρισμένων προϊόντων ,τόσο στην εσωτερική όσο και  στην εξωτερική αγορά με τον Brand Name “Vermi Na αποδεικνύει την καθολική αποδοχή του εμπορικού κόσμου και όχι μόνο, στο όνομα του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Fruit Logistica 2023

ASEPOP NAOUSSA will participate in FRESKON fair Thessaloniki, Hall 15 stand 52 from 23/04/2023 to 25/04/2023

We will be very glad to meet you there.

We are certain that your visit to our stand will be the base of fertile and profitable cooperation.

Image
Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.