Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.
Σορμπέ ροδάκινο από τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη
Υλικά
- 6 ροδάκινα Vermina
- 40 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα και τα κόβουμε φέτες.
Αμέσως μετά, τα τοποθετούμε σε σακούλες και τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού παγώσουν τα ροδάκινα, τα αδειάζουμε σε ένα μουλτι και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
Σερβίρουμε αμέσως.