Σορμπέ ροδάκινο από τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Υλικά 

  • 6 ροδάκινα Vermina 
  • 40 γρ. μέλι 

 
Εκτέλεση 

Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα και τα κόβουμε φέτες.  

Αμέσως μετά, τα τοποθετούμε σε σακούλες και τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. 
Αφού παγώσουν τα ροδάκινα, τα αδειάζουμε σε ένα μουλτι και προσθέτουμε το μέλι.  

Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.  

Σερβίρουμε αμέσως.