Ανθρώπινο Δυναμικό

Σημαντικός παράγοντας στην λειτουργία  και ανάπτυξη του συνεταιρισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό.Είναι η κινητήριος δύναμη που συντονίζει,καθοδηγεί,ενεργεί και φέρει εις πέρας σε άριστο αποτέλεσμα τις προσδοκίες έκαστου μέλους του συναιτερισμού.

Τον πρωταρχικό ρόλο έχουν τα μέλη που είναι και παραγωγοί των προιόντων.Εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες των γεωπόνων και τεχνικών συμβούλων για την παραγωγική τους διαδικασία, όπως:Εφαρμογή Ολοκληρωμένης Καλλιέργιας Διαχείρησης Προιόντων ,εγκατάσταση νέων ποικιλίων,αντιχαλαζική προστασία και σχήματα διαμόρφωσης κ.λ.π. Έτσι συμβάλλουν στην άριστη ποιότητα των προιόντων.

Τα μέλη εκπροσωπούνται από το διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από  7  άτομα .Είναι αύτοι που καθοδηγούν,συντονίζουν και εκπληρούν τις απαιτήσεις των παραγωγών.Επιτυχγάνουν τους στόχους με σωστή διαχείρηση σε όλους τους τομείς .

Η υλοποίηση όλων των ανωτέρω γίνεται από υπεύθυνα,εξειδικευμένα στελέχη σε κάθε τομέα της οργάνωσης.(Λογιστήριο,τμήμα Πωλήσεων,Γεωτεχνικό ,Παραλαβών και εποχιακό εργατικό δυναμικό)

Εργατικό Δυναμικό

Χρειάζεστε βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκδηλώσεις