(+30) 2332043206

Καλέστε μας

(+30) 2332041205

Fax

info@asepopn.gr

Στείλτε μας

greek
english

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ

Previous Next

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FRESH PRODUCE UKRAINE 2013

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ με επικεφαλή της αποστολής τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Πασχούλα Αντώνιο, συμμετείχε στην διεθνούς φήμης έκθεση αγροτικών προϊόντων και τροφίμων «FRESH PRODUCE UKRAINE 2013»

Previous Next

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του συνεταιρισμο

Ο ΑΣΕΠΟΠ στην “FRUIT LOGISTICA 2013”

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν και η φετινή συμμετοχή του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας στη διεθνούς φήμης έκθεση αγροτικών προϊόντων «FRUIT LOGISTICA 2013», που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 6 έως και τις 9 Φεβρουαρίου.

Previous Next

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/2/2013 στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία μέσα σε ένα ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα.

Previous Next

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο.Δ.Π

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση των παραγωγών – μελών του ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Image
Οι άρτιες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας (ψυγεία, διαλογητήρια, αποθήκες, χώροι φόρτωσης), ιδανικός για νωπά φρούτα, καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας που διαθέτει, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που διακινεί.